Nieuwsarchief
 
2020-07-28   Selecties Rémi en Tanya voor geannuleerd EJK!
De TTSD had voor het seizoen 2019/2020 de extra missie om Tanya Misconi en Rémi Chambet-Weil zo goed mogelijk aan de start te laten verschijnen van de Europese jeugdkampioenschappen. Voor beide spelers had de TTSD een maatprogramma in elkaar gezet, om zo goed mogelijk aan het EJK mee te kunnen doen. Zo stonden er voor Tanya de afgelopen maanden nog diverse internationale toernooien op het programma. Voor Rémi zou het EJK het hoogtepunt moeten worden van een traject waar we in 2018 mee van start zijn gegaan. Een groot aantal goed uitgekozen internationale toernooien werd bezocht om ervaring op te doen. In Rémi's laatste kadettenjaar zou dit moeten resulteren in een zo hoog mogelijke positie op de ranglijst. We lagen mooi op schema met een 34e plaats voor Rémi in januari 2020. En met zijn programma van de laatste maanden, had er zeker een top-20 plaats (in Europa) in gezeten.
Maar ja, dingen lopen meestal niet zoals je ze hebt voorbereid. Door de corona-pandemie werd het EJK, dat van 10 tot 19 juli in Zagreb (Kroatië) zou zijn, uitgesteld. Daarna leek het er lange tijd op dat het EJK begin september plaats zou vinden in Zagreb. Maar ook dat ging uiteindelijk niet door. In 2020 wordt er definitief geen EJK gehouden. Heel jammer voor zowel Tanya als Rémi want beide spelers waren geselecteerd voor dit toernooi.
Maar voor de TTSD is dit nog maar weer eens een bewijs dat haar programma en visie goed genoeg zijn om EJK-selecties te behalen. Als TTSD gaan we nu uiteraard niet bij de pakken neerzitten en schakelen we door naar de vervolgplannen en -trajecten waarmee we al bezig waren. De ontwikkeling van Tanya en Rémi gaat vol door en ook onze andere 3 spelers krijgen alle mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen.
Gemotiveerde jeugdspelers kunnen zich altijd melden bij de TTSD: www.ttsd.eu/contact
 
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand