Nieuwsarchief
 
2020-05-08   Van B6 naar B2: Rémi maakt grote stappen
Half april werden de voorlopige klassementen (licenties) voor het seizoen 2020 - 2021 in België bekend gemaakt. Rémi kreeg voorlopig toen een B4-klassement toegewezen door de VTTL. Maar in België kan je om een herziening vragen, als je het er niet mee eens bent, wat P.W. Diest ook deed. Daarop heeft de VTTL nogmaals naar de resultaten van Rémi gekeken, en besloten dat hij toch wel een B2 waard was.
Dus Rémi's nieuwe klassement voor het seizoen 2020 - 2021 is nu B2. Dit heeft als grote bonus dat het nu ook mogelijk is dat Rémi bij P.W.Diest in de superdivisie (eredivisie) uit kan komen (invallen). De superdivisie is de hoogste klasse in België, en om daarin te kunnen spelen heb je minimaal een B2-klassement nodig
Rémi zal het merendeel van zijn wedstrijden straks in de 1e nationale spelen, in het 2e team van P.W.Diest. Maar mogelijk zal hij eens een kans krijgen ook al actief te worden in de super. Als hij dat doet, dan wordt hij zeer waarschijnlijk de jongste buitenlandse speler die ooit in de super heeft gespeeld. Dat zou een mooie prestatie zijn van hem.
 
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand