Nieuwsarchief
 
2020-03-02   Anouk v.d. Boom pakt goud en zilver in Mulhouse
Afgelopen weekend was er het internationale jeugdtoernooi van Mulhouse (Noord-Frankrijk) waar de TTSD traditiegetrouw acte de présence geeft. De TTSD vloog op zaterdagochtend met Anouk v.d. Boom, Deen Rombouts, Bjarne v.d. Haselkamp en Juliet van Veen (trainer/coach van Anouk) naar Basel (Zwitserland) om van daar naar Mulhouse (Frankrijk) te gaan.
Bij de meisjes cadetten was Anouk een favoriet, en die rol maakte ze ook waar. Elke wedstrijd stond ze er en liet zien dat ze recht had op de titel. Bij de junioren moest ze alleen in de finale buigen voor een speelster uit Luxemburg, waarvan ze in de poulewedstrijden nog wel had gewonnen.
Deen en Bjarne liet zich ook goed zien, in dit sterke internationale veld met teams uit Frankrijk, België, Luxemburg, Zweden, Zwitserland, Duitsland, Ierland en Wit-Rusland. Deen werd 4e in de troostronde, en Bjarne pakte de 5e plaats in de troostronde.
Op zondagavond werden we weer teruggebracht naar Basel door de organisatie, om vandaaruit terug te vliegen naar Amsterdam, waar de trotse Anouk werd opgehaald door haar ouders.
 
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand