Nieuwsarchief
 
2019-11-08   4e keer main draw voor Rémi bij ITTF Slowaaks Open
Na een moeizame start in zijn 1e wedstrijd in de poule tegen Jan Lisztwan uit Tsjechië, wist Rémi met hard werken de andere 2 matches te winnen. Dit was alsnog voldoende om zijn poule te winnen, waardoor hij voor de 4e achtereenvolgende keer de main draw haalde van een ITTF-toernooi.
Bij de laatste 32 was de Duitser Luis Kraus de opponent van Rémi , die in deze wedstrijd het verschil duidelijk liet zien. Met overtuiging werd deze wedstrijd gewonnen. Bij de laatste 16 stond hij tegenover het Franse toptalent (en landgenoot) Flavio Mourier. In de 1e game wilde Rémi gewoon teveel waardoor hij die dik inleverde. In de 2e en 3e game werd het echt een wedstrijd, alleen wist Flavio elke game te pakken, waardoor Rémi uit het toernooi lag.
In het dubbelspel met zijn Slowaakse partner Oliver Novicky wist hij ook de laatste 16 te halen
Dus kunnen we na een moeizaam begin op zaterdag toch terugkijken op weer een goed toernooi, met weer een aansprekend resultaat. Rémi heeft nu 1710 ranking punten, waardoor hij kan hopen dat dit genoeg is om op de wereldranglijst van december in de top-100 te staan.
 
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand