Nieuwsarchief
 
2019-06-24   David, Tanya en Jeremy bij de VTTL Open
1x Ook bij de 3e editie van het internationale jeugd toernooi van de VTTL in Leuven was de TTSD aanwezig. Deze keer waren we er met drie spelers: David Schury ( TTSD ) en de 2 gastspelers Tanya Misconi (Hilversum) en Jeremy de Groot (ATTC).
Voor Jeremy was het zijn 1e internationale toernooi wat hem veel nieuwe ervaringen opleverde. Hij behaalde een 21e plaats bij de jongens pupillen.
 
David speelde voor de 2e keer dit toernooi, en liet zien dat hij in een jaar hard vooruit is gegaan. Ditmaal wist hij de laatste 16 te halen, waarbij hij regelmatig een hoog niveau liet zien. Alleen kan hij het nog niet altijd volhouden, wat iets is om als TTSD volgend seizoen aan te gaan werken.
Tanya wist het toernooi twee jaar geleden te winnen en startte nu ook als favoriete voor de titel bij de meisjes pupillen. Alles leek goed te gaan, zelfs in de 1/2 finale. Maar bij een 2-1 voorsprong in games en een stand van 7-3 in de 4e game ging Tanya opeens wat meer foutjes maken, waardoor ze de wedstrijd alsnog verloor. Ook de strijd om het brons verloor ze vervolgens. Maar ook dit is weer een mooi leermoment voor haar om hieraan te gaan werken. Tanya zal volgend seizoen vaker met ons samenwerken, dus ook weer een mooie uitdaging voor de TTSD om Tanya in haar ontwikkeling te steunen.
 
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand