Nieuwsarchief
 
2019-05-14   Nederlandse kampioenschappen voor A licentie spelers
Voor Remi weer een kans om te laten zien wat hij kan in het sterke veld van de kadetten waarin ook Gabrielius Camara, Kas van Oost en Milo de Boer meededen. In de poule was de tegenstand nog niet groot en Remi wist deze dan ook met overmacht te winnen. Hij plaatste zich hierdoor voor de kwartfinale waarin Mads Oomen tegenover hem stond, die een sterk seizoen in de competitie in de kampioenspoule heeft gehad. Ondanks dat Mads de laatste paar keer van Remi had verloren,was het wel even oppassen voor Remi omdat Mads in vorm is. Niettemin won Remi in 4 games.
In de halve finale stond het Limburgse toptalent Kas van Oost tegenover Remi. Kas heeft patent op Nederlandse enkeltitels want hij won er al 5. Remi wist dus dat hij vol aan de bak moest en deed dit ook. Mentaal sterk knokte Remi terug van een 2-0 achterstand en haalde er een 5e game uit. Maar daarin was de latere winnaar Kas van Oost te sterk voor Remi.
Niettemin keek Remi tevreden terug op zijn enkeltoernooi, dat hij dus afsloot met een mooie 3e plaats en met in de 1/2 finale een wedstrijd van een zeer hoog niveau.
Deen Rombouts startte in dezelfde poule als Remi waarin hij 4e werd en niet doorging naar het hoofdtoernooi.
  In het dubbelspel haalde Remi samen met zijn partner Gabrielius Camara ( Taverzo ) de finale die nipt verloren werd tegen Kas v. Oost/Milo de Boer. Alle games gingen met 2 punten verschil naar de tegenstanders toe.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand