Nieuwsarchief
 
2019-03-17   3e achtereenvolgende winst A-toernooi Den Haag
Knappe prestatie van Remi die voor de 3e achtereenvolgende maal het A-ranglijsttoernooi van Den Haag wint. Hij begon zijn A-toernooi stroef, want in de eerste wedstrijd tegen Deen Rombouts trok hij de 1e game moeizaam naar zich toe. Hierna kwam de motor van Remi op gang en won hij de overige twee games zonder echte problemen.
Ook zijn andere twee wedstrijden in de poule werden gewonnen, maar hij liet nog geen overtuigend goed niveau zien.
In de halve finale was Remi er weer want "mister service's" liet zien waarom hij over de beste services beschikt van de jeugdspelers in Nederland. Doordat zijn tegenstander Mads Oomen, die goed speelde, geen vat kreeg op het servicegeweld van Remi, kon hij vrijuit spelen. En toen liet hij zien wat hij allemaal kan en werd ook deze wedstrijd met 3-0 gewonnen.
In de finale speelde hij tegen oude bekende Jim Hendrix, die ook geen vat kreeg op de toverservices van Remi. Dus Remi kon weer lekker ontspannen spelen, en zijn spel naar een goed en hoog niveau tillen. Het resultaat was dat ook Jim Hendrix geen game wist te pakken van Remi, en dat Remi de finale overtuigend binnenhaalde.
Knap om voor de derde achtereenvolgende keer het A-toernooi in zijn Den Haag te winnen.
 
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand