Nieuwsarchief
 
2019-02-10   TTSD in Boedapest, Hongarije
TTSD-talent David Schury deed mee aan het internationaal toernooi Janos Molnar Memorial in Boedapest Hongarije van woensdag 6 t/m zaterdag 9 februari jl.
Op donderdag speelde hij in de groep "2007" tegen spelers uit Slowakije, Spanje, Hongarije en Moldavie. David liet wel zien dat hij talent heeft, maar ook dat hij nog moeite heeft om constant op een hoger niveau te spelen.
Op vrijdag speelde hij mee in de groep 2006, en ook hier weer tegen spelers uit diverse landen, zoals Spanje, Hongarije en China. In zijn 1e wedstrijd kwam hij tegen de speler uit Spanje met 2 - 0 achter. Maar toen knokte David zich terug in de wedstrijd en wist hij zijn achterstand helemaal goed te maken en uiteindelijk met 3 - 2 te winnen. De spelers uit Hongarije en China waren voor hem te sterk.
Maar de TTSD had met deze trip een andere doelstelling en die is ruimschoots behaald. Want het hogere niveau waaraan David bij dit toernooi heeft geproefd heeft wat in hem losgemaakt. En hij heeft aangegeven dat hij daar graag naar toe zou willen groeien, en dat hij dingen voor zichzelf gaat veranderen om naar het hogere niveau te komen.
 
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand