Nieuwsarchief
 
2018-11-04   Mooie Mijlpaal bereikt bij Slovaaks Open
Bij het ITTF Slovak Cadet Open was het behalen van de hoofdronde het grote doel. Met dat in het hoofd was de TTSD in het weekend van 3 en 4 november in Senec (Slowakije) om mee te doen aan de Slovak Cadet Open (een ITTF toernooi met deelnemers uit de hele wereld waaronder China).
We hebben vanaf het begin van dit seizoen naar dit toernooi toegewerkt om hier minimaal de hoofdronde te halen. De voldoening was groot dat dit Remi ook gelukt is. Hij wist door twee overwinningen op Saif Abdulla (Verenigde Arabische Emiraten) en Borek Otahal (Tsjechiƫ) en een 2-3 verliespartij tegen poulewinnaar Sagantay Kurmambayev (Kazachstan) 2e te worden in de kwalificatiepoule. Dit was voldoende om zich te kwalificeren voor de hoofdronde (laatste 64), wat een primeur voor Remi was bij een officieel ITTF Cadet Open toernooi.
In de 1e ronde van het hoofdtoernooi stond Remi tegenover Aziz Zarehbin (USA) waar er kansen waren om nog een ronde verder te komen. Remi pakte 1 game maar moest deze keer de winst aan zijn tegenstander laten.
Belangrijk was ook dat Remi won van een speler met een notering op de "onder 15" wereldranglijst: Borek Otahal (nummer 453). Hierdoor zal Remi zeker een sprong maken op de wereldranglijst.
 
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand