Nieuwsarchief
 
2018-09-02   Geslaagde seizoensvoorbereiding bij IJCA
In Frankrijk, bij het traditionele Internationaux Jeunes de Champagne Ardenne, was de TTSD er met een equipe van 4 spelers om zich goed voor te bereiden op het komende seizoen. De 4 spelers deden allen mee aan zowel het onder 13 als het onder 15 toernooi, zodat ieder een flink aantal wedstrijden kon spelen. Er waren ditmaal 2 gastspelers bij: Deen Rombouts, die landelijk C gaat spelen bij Gorkum en Vincent v.d. Velden die promotieklasse gaat spelen bij Taverzo. Daarbij waren Remi en Tej van de partij: zij volgen het topsportprogramma van de TTSD.
  Tej en Vincent hebben in die twee dagen in Charleville Mézières grote vooruitgang geboekt in het spelen van wedstrijden op hoog niveau. Deen wist de halve finale te halen in de troostonde, wat gewoon zeer goed is.
En Remi liet echt zien dat hij een grote stap wil maken dit seizoen. Want hij haalde een zeer hoog nivo en toonde zich gelijkwaardig met de ook aanwezige Belgische toppers van zijn leeftijd Nolan Lerat en Alessi Massart.
We kijken dan ook tevreden terug op dit weekend, waar de doelstellingen gehaald zijn door alle spelers. We kunnen met een gerust hart zeggen dat Tej, Vincent, Deen en Remi klaar zijn voor de competitiestart.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand