Nieuwsarchief
 
2017-12-30   TTSD sluit 2017 af in Barcelona
13 spelers en begeleiders waren tussen kerst en oud en nieuw naar het aangename zuiden getrokken om 2017 in stijl af te sluiten. Uiteraard stonden de trainingen centraal; er werd een vijftal sessies afgewerkt in het op loopafstand van het hotel gelegen tafeltenniscomplex. Omdat ook een Spaans groepje spelers van vergelijkbaar niveau aanwezig was, kon er extra afwisseling in de oefeningen worden aangebracht door spelers uit te wisselen.
Gasttrainer Lars Wildenborg leidde de trainingen op zijn gebruikelijke inspirerende manier in samenspraak met onze hoofdtrainer Ronald Schildknegt. Onze Colombiaanse stagespeler Ferexy was naast de trainingen, waarin hij ook aanwijzingen in het Spaans kreeg van de trainer van het complex, ook behulpzaam met de communicatie.
  Interessante culturele attracties en bijzondere sfeer zijn in Barcelona een gegeven en daarmee was de tijd naast de trainingen ook erg gezellig; o.a de Ramblas en omgeving werden tot in de kleine steegjes verkend. Op naar het nieuwe jaar waarin de TTSD gelijk weer start met het internationale jeugdtoernooi van Grand Est (vroeger Alsace en Lorraine) in het weekend van 13 januari en de eigen winterstage in het weekend van 20 januari.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand