Nieuwsarchief
 
2017-04-29   Ultimate toptafeltennis in Den Haag met ook clinic door wereldkampioen Martijn de Vries.
Op zaterdag 10 juni organiseert de Tafeltennis School Den Haag (TTSD) een "ultimate" dag.
In de ochtend van 10:00 - 11:30 uur wordt er een clinic gegeven door de Wereldkampioen Martijn de Vries, samen met Koen Hageraats. Zij geven de tips en trucs waarmee je succesvol kan zijn in het ultimate tafeltennis (4x zo grote tafel en hoger net).
Om 12:00 uur begint dan het 1e TTSD Ultimate Open toernooi. Er kunnen 20 deelnemers inschrijven (wie het eerst komt wie het eerst maalt). In de poules van 5 wordt er "best of 3" gespeeld en in de knock-out fase daarna "best of 5". Er zijn geldprijzen voor de nummers 1,2 en 3.
Informatie en inschrijven loopt via Ronald Schildknegt.
 
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 
2017-04-17   Aan TTSD verbonden spelers worden kampioen
De TTSD feliciteert Casper Stein en natuurlijk ook zijn teamgenoten van TTC Gorkum, met het kampioenschap. Capser volgt bij de TTSD de regio training van de welpen-pupillen.

De TTSD feliciteert ook: Dylan van Dongen,Pepijn van der Hoeven,Pieter Rijnders en Charlie Vierling ( HTTV-070 ) met het behalen van een dubbel kampioenschap in de landelijk A klasse en in de 1e klasse senioren. En Charlie Vierling met de promotie van zijn senioren team naar de 3e divisie.
Dylan,Pieter en Pepijn trainen bij de TTSD, ze volgen daar de regio training Kadetten - Junioren
Charlie is ook regelmatig bij de TTSD aanwezig als sparringpartner.
De TTSD feliciteert ook Hugo van der Laan, met zijn kampioenschap in de duo competitie. Hugo volgt bij de TTSD de Regio training Senioren Dus ook nu blijkt weer dat onze trainingen, het gewenste resultaat oplevert.
 
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand