Nieuwsarchief
 
2016-12-09   Open winterstage met Koen Hageraats en Lars Wildenborg
Op 14+15 januari 2017 heeft de TTSD 2 toppers gestrikt om de 1e open winterstage te leiden. Dit is om te beginnen Koen Hageraats, die al diverse malen betrokken is geweest bij onze stages. Koen is eredivisiespeler, ex-Nederlands jeugdkampioen en heeft aan diverse Europese jeugdkampioenschappen meegedaan.
Ten tweede is Lars Wildenborg opnieuw bereid gevonden een van onze open stages te leiden. Lars is een sterk opkomende tafeltennistrainer 4. Hij was vorig jaar trainer/coach van het jeugdteam van Litac dat de Nederlandse titel pakte.
De deelname aan deze open stage is mogelijk voor alle gemotiveerde getalenteerde jeugdspelers en seniorspelers. Maar wees er snel bij want de groep is bijna compleet.
Op onze open stage pagina is meer informatie te vinden en kan er worden ingeschreven.
  Hieronder is de affiche te zien in groot formaat met alle informatie.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 
2016-12-06   Sportklub Wien volgende TT-intercup tegenstander
Er komt een zeer interessante thuiswedstrijd aan in de 3e ronde van de TT-intercup in januari. Op een nog met de tegenstander Sportklub Wien af te spreken datum zal de TTSD-équipe alle zeilen moeten bijzetten om deze ronde te overleven. De opponent uit de Oostenrijkse hoofdstad speelt met haar vlaggenschip in de 2e Oostenrijkse bundesliga.
  Hieronder is de poster te zien in groot formaat met alle informatie.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand