Nieuwsarchief
 
2016-07-24   EMC deelname door Remi
De Euro Mini Champs (EMC) aanstaande augustus is een van de belangrijkere grote Europese toernooien voor de top-welpen en top-pupillen. Welp Remi Chambet-Weil, die het topsport-programma van de Tafeltennis School Den Haag volgt en die nummer 3 staat op de nttb-jeugdranglijst, werd door toedoen van de TTSD ingeschreven.
  Remi is ongeslagen winnaar van het laatste A-jeugdranglijsttoernooi in Den Haag en haalde de 3e plaats tijdens de laatste NJM-finale. Recent drong hij bij het Litouwen Open door tot de laatste 16 in het hoofdtoernooi. Hij speelde dit seizoen landelijk B en gaat volgend seizoen landelijk A spelen.
 
De TTSD is van mening dat Remi bewezen heeft dat hij voldoende niveau heeft om bij de EMC deel te kunnen nemen en dat het in het belang van zijn ontwikkeling is om die ervaring op te doen. Daarom heeft de TTSD, geholpen door het feit dat Remi een Frans paspoort heeft, geregeld dat Remi mee doet aan de EMC.
Remi zal als lid van een Franse afdelingsselectie meedoen, waarbij als extra voordeel is overeengekomen dat de TTSD de coaching zal verzorgen.
 
In Frankrijk zal Remi ook 3 Nederlandse jongens welpen tegenkomen die door de nttb zijn ingeschreven, te weten Gabrielius Camara, Jip Weijers en Stef Koppejan.
 
Deze mogelijkheid had niet (zo snel) gecreƫerd kunnen worden zonder de al bestaande internationale contacten van de directeur van de TTSD, Ronald Schildknegt.
 
Onder het motto dat bij de TTSD de ontwikkeling van de individuele spelers voorop staat, is de TTSD graag bereid alle mogelijkheden te benutten in het belang van de bij haar trainende spelers.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand