Nieuwsarchief
 
2016-01-24   Winterstages met assistentie van Koen Hageraats
In januari heeft de TTSD weer twee winterstages georganiseerd in de weekends van 16/17 en 23/24 januari. De eerste stage stond onder leiding van gasttrainer Lars Wildenborg (trainer 4, foto hiernaast), met medewerking van onze TTSD-ambassadeur Koen Hageraats (foto hieronder). Er waren ook 2 deelnemers die voor Litac in de kampioenspoule spelen aanwezig. Lars had een mooi programma opgezet en Koen nam ook uitgebreid de tijd om met iedere deelnemer persoonlijk te sparren.
En de tweede stage stond onder leiding van de TTSD-trainersstaf, met medeweking van Juliet van Veen en ook weer Koen Hageraats. Juliet is trainer 4 en ook hoofdtrainer van de Tafeltennisacademie Amersfoort, waarvan er ook enkele deelnemers waren.
Tijdens de twee stages is er natuurlijk hard getraind, maar daarnaast was er ook veel persoonlijke aandacht voor onze deelnemers, wat hoog gewaardeerd wordt. Mede daarom kiezen veel deelnemers voor een stage van de TTSD, ook omdat er veel tijd beschikbaar is om alle individuele vragen per persoon te beantwoorden.
 
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand