Nieuwsarchief
 
2015-10-25   Angelique is weer verbonden aan de TTSD!
M.i.v. 1 november as. is Angelique Gertenbach weer terug bij de TTSD. Daar waar de ontwikkeling van haar carriƫre een impuls kreeg en ze mede de basis uitbreidde voor haar stormachtige successen. Deze keer komt ze niet bij de TTSD om ons topsportprogramma te volgen. Hier blijft Maurice Schulte, haar trainer / coach verantwoordelijk voor.
Wat gaat Angelique dan wel doen bij de TTSD? Ze zal zich gaan inzetten voor diverse zaken binnen de TTSD. Zo zal zich onder meer bezig houden met de ontwikkeling van het meisjes / vrouwen tafeltennis programma van de TTSD. En zal ze ook regelmatig aanwezig zijn bij diverse stages die wij organiseren.
Angelique Gertenbach is na Koen Hageraats de tweede topspeler die zich aansluit bij de TTSD. Achter de schermen zijn we nog bezig met een derde topspeler die binnenkort ook voor de TTSD actief zal worden.
Natuurlijk is het bestuur van de TTSD ook nu weer zeer tevreden dat we zo'n topspeelster hebben kunnen aantrekken. Dit heeft er ook mee te maken dat we als erkend landelijk training centrum werken met een bepaalde visie. Dit houdt in dat de spelers centraal staan, waardoor zij zich zo goed mogelijk via ons maatwerkprogramma kunnen ontwikkelen.
 
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand