Nieuwsarchief
 
2015-09-29   Koen Hageraats en de TTSD sluiten overeenkomst
In augustus is er achter de schermen hard gewerkt door de Tafeltennis School Den Haag (TTSD) om de volgende stap te maken in de ontwikkeling als landelijk trainings centrum. Het resultaat daarvan is dat Koen Hageraats vanaf 1 oktober 2015 de TTSD zal versterken.
 
In een goed gesprek heeft de TTSD haar idee├źn uitgelegd die Koen zeer aanspraken. Als ex-Nederlands jeugdkampioen en deelnemer aan de Europese jeugd top-10 weet Koen als geen ander wat er nodig is om als jeugdspeler Europees succesvol te zijn. Deze nieuwe uitdaging kan Koen perfect combineren met zijn universitaire studie en het blijven spelen in de heren eredivisie bij Van Wijnen Smash '70.
  Koen zal diverse zaken bij de TTSD betrokken zijn, om zowel het topsport- als breedtesportprogramma op een nog hoger niveau te kunnen aanbieden. De TTSD is dan ook zeer tevreden dat er zich een speler met zoveel ervaring en klasse als Koen Hageraats aan de TTSD verbonden heeft.
 
Dit neemt niet weg dat de TTSD bezig blijft om nog meer topspelers aan te trekken, zodat er continu stappen gezet kunnen worden naar een nog meer bloeiende toekomst. Wellicht kunnen er binnenkort nog meer verbintenissen met topspelers aangekondigd worden.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand