Nieuwsarchief
 
2015-08-15   Positieve ontwikkelingen bij de 1e TTSD-zomerstage
Om te beginnen was er een volle zaal met ruim 20 deelnemers van jong tot oud en van afdelingsniveau tot 2e divisie/2e Nationale. Daarbij bleek gasttrainer Lars Wildenborg (trainer niveau 4) zoals verwacht een zeer inspirerende en gedreven trainer die met zijn oefeningen en aanwijzingen de deelnemers 5 dagen lang in een perfecte atmosfeer liet zweten.
 
Daarnaast was topspeler Boris de Vries (ex Masters-winnaar) ook de gehele week aanwezig als trainer om de fijne kneepjes uit te leggen en te demonstreren en zorgde TTSD-hoofdtrainer Ronald Schildknegt ook voor de nodige assistentie en dat alles gesmeerd georganiseerd was.
Dan was op woensdag als verrassing Britt Eerland opeens in de zaal om de deelnemers een korte clinic te geven, wat zeer in de smaak viel. Ze speelde ook tegen iedere deelnemer.
Op vrijdag waren als extra kers op de taart de topspelers Martijn de Vries (ex-Nederlands kampioen) en Jelle Bosman (ex-eredivisiespeler) naar onze zomerstage gekomen om te sparren en workshops te geven. Jelle deed dit over serveren en Martijn over spelinzicht en wedstrijdtaktiek.
Onder de deelnemers was ook weer Florian van Acker (op de foto hiernaast), de paratafeltennis-topper, die als nummer 1 van de wereld favoriet is voor het goud in Rio. Dan enkele landelijk-A-toppers en het meisjes kadetten toptalent Jessa Buijnink. Ook A-licentie-juniore Chantal Smit was present en Europees Juegdkampioenschap-deelnemer Collin Jager was er vrijdag om mee te trainen.
Na het afsluitende korte toernooitje met enkele prijsjes, kreeg Lars van alle deelnemers positieve feedback.
Zoals TTSD-hoofdtrainer Ronald Schildknegt in zijn afsluitende praatje verwoordde: "Louter positieve zaken bij deze zomerstage, en zeker op deze manier nog vele malen te organiseren. Veel deelnemers en met een prima inzet en motivatie. Inspirerende trainers met een afwisselend programma en prima verblijfsfaciliteiten. En ook nog eens topspelers als Britt, Martijn, Boris en Jelle!".
In het weekend van 29 en 30 augustus is de 2e TTSD-zomerstage.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand