Nieuwsarchief
 
2015-07-18   Europees Jeugdkampioenschap Collin Jager deel 2
Het individuele toernooi bij het Europees jeugdkampioenschap van TTSD-speler Collin Jager zit erop. Collin deed, als 1e jaars cadet, mee aan het enkelspel en aan het jongensdubbel- en mixed dubbeltoernooi.
Mixed dubbel speelde hij samen met Rachel Gerarts tegen een team uit Moldavie - Frankrijk. Het begin was goed, en ze kwamen zelfs op 2 - 0 voorsprong. Alleen wisten het niet vol te houden en ze moesten de winst met 3 - 2 aan de tegenstanders laten.
Op donderdag speelde Collin samen met Nolan Schultz in de 1e ronde tegen een dubbelteam uit Portugal. Dit team bleek helaas te sterk, ook al waren de gamestanden close.
Enkelspel
In de 1e ronde van het enkelspel op donderdag speelde Collin voor het eerst een "best of seven" in wedstrijdverband. Hij speelde tegen Rene Reho uit Slowakije. Ook in deze partij begon Collin goed door de 1e game te pakken. Daarna pakte de tegenstander vier games op rij, waardoor Collin dus verder moest spelen in de consolation round. Hierin wist hij de 1e wedstrijd tegen een Bulgaarse speler te winnen met 3 - 2 waarbij hij de vijfde game won met 13 - 11. In de 2e ronde kon Collin het niet bolwerken (1-3) tegen een Deense cadet.
 
Hiermee kwam Collin's eerste EJK tot een einde. Hij heeft aan het Europese 1e categorie niveau geroken en heeft nog een jaar keihard trainen voor de boeg, zodat hij het volgend jaar op zijn tweede EJK als cadet beter kan doen.
 
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand