Nieuwsarchief
 
2015-06-14   Geslaagd seizoen regiotraining voor pupillen en welpen
Vandaag was er de laatste regiotraining van dit seizoen door de TTSD. Zowel de deelnemers als de ouders waren zeer tevreden over ons trainingsaanbod dit jaar. Als TTSD willen wij ook de deelnemers en de ouders bedanken voor het vertrouwen in de TTSD voor het geven van deze training. Daarnaast willen wij ook de NTTB-West bedanken voor het vertrouwen dat ze in onze organisatie heeft. Wij zullen dus met plezier ook volgend seizoen als TTSD weer de regiotraining verzorgen.
Er zijn dit jaar 15 regiotrainingsdagen geweest verdeeld over een aantal trainingsthema's. Er is onder andere gewerkt aan vastheid, voetenwerk, fysiek en spelinzicht met behulp van videoopname's, enzovoort. Ook hebben de deelnemers van de regiotraining via de TTSD de mogelijkheid gekregen om deel te nemen aan een internationaal toernooi in Trier in Duitsland.
En de TTSD staat niet stil, want er wordt alweer gewerkt aan de planning voor het volgende seizoen van de regiotraining, waarin ook additioneel een uitwisseling met een buitenlandse regio trainingsgroep wordt gezocht. De eerste contacten daarvoor zijn al gelegd, dus het belooft volgend seizoen weer een druk en leuk programma te worden.
 
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand