Nieuwsarchief
 
2015-06-01   Tsjechië, Praagse Grand Prix
Vrijdag t/m zondag was een TTSD-équipe in Tsjechië om mee te doen aan de Prague Grand Prix 2015. Het bleek zoals verwacht een zeer sterk bezetting te hebben met deelnames uit 17 landen, wat mede op het conto van de organisatie kan worden geschreven, die in alle opzichten trouwens prima was.
Namens de TTSD waren Max en Arjan aanwezig met als coach Ronald. Er werd deelgenomen aan het junioren enkelspel en teamtoernooi.
Op vrijdag waren er teamwedstrijden, startend met een vierkamp, waarbij ze 3e werden en waardoor ze dus naar het troosttoernooi gingen. Zaterdag werd begonnen met het enkeltoernooi, waarbij zowel Max (als 1e) als Arjan (als 2e) zich via de 1e ronde vierkamp wisten te plaatsen voor het hoofdtoernooi. Hierna gingen ze met extra motivatie verder met het teamtoernooi, vanwege het feit dat ze, vonden ze ook zelf, eigenlijk in het hoofdtoernooi hadden moeten zitten. In die flow behaalden ze de finale van het troosttoernooi, waarin een team uit Tsjechië te sterk bleek en dus het resultaat de tweede plaats was.
Omdat het al rond 23 uur was voordat de ploeg weer in het hotel was, kon gelijk de welverdiende nachtrust aanvangen, om de volgende ochtend weer vroeg in de zaal te staan om verder te gaan met het enkelspel. Arjan wist de laatste 16 te halen, en Max kwam zelfs bij de laatste 8, waar ze op zich tevreden over mogen zijn.
 
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand