Nieuwsarchief
 
2015-05-06   Lentestage #2 met Alf Knutsson en erg leergierige groep
Het 1e weekend van mei was Alf Knutsson weer bij de TTSD voor de tweede open lente stage. Ook deze keer was er weer een grote groep spelers aanwezig om zich te laten inspireren door deze Zweedse toptrainer, de vroegere jeugdtrainer van tafeltennislegende Jan-Ove Waldner.
 
Op zaterdag werd er, naast de tafeltennis training, een trainingsblok gegeven op fysiek gebied, waardoor de spelers aan het einde van de zaterdag echt behoorlijk moe waren.
Op de zondag werd er in de ochtend getraind, en tijdens deze training werden er ook videoopnames gemaakt van iedere speler individueel. Na de lunch werden deze videos bekeken en gaf Alf nog een uitleg over een aantal goede punten en verbeterpunten van elke speler. In de middagtraining, werden deze punten nog een keer herhaald. En als een van de extra mogelijkheden deze stage, kreeg iedere speler ruim de tijd en de individuele aandacht bij de intervaltraining. Zodat er bij iedere speler veel geschaafd kon worden aan de minder sterke punten.
Er is door de gehele groep zeer goed getraind, en als je dan als trainers met zo'n groep mag werken, dan gaat de tijd zo snel, dat voordat je het weet de stage al weer voorbij is.
De TTSD was dan ook zeer tevreden over deze stage; we merken ook steeds vaker dat spelers gebruik maken van de totale service van de TTSD, waaronder ook de overnachtingsmogelijkheid bij jeugdherberg Stayokay in Den Haag.
 
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand