Nieuwsarchief
 
2015-02-04   Samenwerking met Menereis en Adidas
Met veel genoegen delen we met u het nieuws dat de Tafeltennis School Den Haag (TTSD), Menereis en Adidas een structurele samenwerking aangaan voor een langere periode. De drie partijen verwachten met name ook voordeel te hebben van elkaars positieve uitstraling.
 
Menereis is een van de grotere spelers op de Nederlandse markt van tafeltennisartikelen en staat bekend om de hoge kwaliteit, het maatwerk, de betrokkenheid en de kennis van zaken. Menereis timmert daarbij de laatste jaren ook stevig aan de weg in Belgiƫ. Adidas is een van de supermerken in de sport wereldwijd. De TTSD profileert zich met een eigen werkwijze voor het leveren van een onderscheidende bijdrage aan de opleiding van talentvolle jeugdspelers en heeft zich sinds de oprichting in 2013 al snel bewezen als een zeer competente, succesvolle en markante partner.
 
Menereis en Adidas laten hiermee zien dat er vertrouwen is in de visie en de werkwijze van de TTSD. Door middel van de samenwerking willen ze de TTSD hierin ondersteunen.
 
De drie partijen hebben er vertrouwen in dat deze samenwerking een zeer positieve uitwerking zal hebben.
 
 
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand