Nieuwsarchief
 
2015-01-04   TTSD bij de Masters
1x Arjan en Collin waren uitgenodigd voor de jeugdmasters en moesten zich via poulewedstrijden (zeskampen) zien te plaatsen voor de finale. Ze begonnen beide goed in de zaal van het Leidse Scylla: Arjan won 2x en Collin won tegen de sterke thuisspeler Ids v.d. Werf.
  Arjan had daarna moeite om het vol te houden, maar in zijn laatste wedstrijd had hij nog een kleine kans om zich te plaatsen voor de finales, waarbij hij dan wel afhankelijk was van hoe de anderen het zouden doen. Maar zijn tegenstander was hem te slim af, en zo kwam Arjan op plaats 5 terecht (gelijk met nummer 4).
Collin speelde na zijn prima openingswedstrijd te wisselvallig om gelijk goed door te drukken. En zeker als de tegenstanders ook tot de top van Nederland bij de jeugd behoren, kun je je dit meestal niet veroorloven. Ook Collin niet en hij werd 4e in zijn poule.
Onze trainer Jochem de Hoop speelde in de senioren masters voorronde. Zijn 1e wedstrijd werd gewonnen, maar in zijn 2e wedstrijd ging hij in de 5e game met 11 - 9 onderuit en wist zich net niet te plaatsen.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand