Nieuwsarchief
 
2014-12-23   TT-Intercup spektakel thuis zondag 21 december
2x De Duitse tegenstander bleek van het verwachte hoge niveau en de TTSD-équipe ging vol aan de bak. Leutzscher Füchse uit Leipzig was met een sterke samenstelling naar Den Haag afgereisd en de vele opgekomen toeschouwers kregen toptafeltennis voorgeschoteld. Coach Ronald Schildknegt koos voor de sterkste opstelling en hierna een kort verslag van hem.
  Hoewel er in de eerste drie wedstrijden kansen lagen op een grote voorsprong, keken we na drie wedstrijden tegen een 1-2 achterstand aan. Jochem won met heel veel moeite van de kopman van de tegenstander. Vervolgens bood Jorne prima tegenstand maar was zijn ervaren tegenstander hem steeds net de baas aan het einde van de games. Ossie moest even op gang komen maar vervolgens werd het een superspannende partij die hij nipt verloor. Dus moesten we in het dubbel met Jochem en Collin risico nemen, en ook dit pakte net niet goed uit: tussenstand 1-3.
Na de pauze ging Jochem er nog een keer voor staan en wist de achterstand weer te verkleinen naar 2-3. En zouden we dan nog in staat zijn om er met een 4 - 3 winst vandoor te gaan? Ossie was het wel van plan, maar wat hij ook deed zijn tegenstander had op alles een antwoord en kreeg vleugels. Dus won Leutzscher Füchse terecht met 4-2 van de TTSD. Maar we hebben onze huid duur verkocht en ons weer goed laten zien, en hoewel we hebben verloren, hebben wij en de vele toeschouwers toch ook een beetje gewonnen. Daarom Jorne, Sjoerd, Collin, Ossie en Jochem bedankt voor de mooie wedstrijden. Volgend seizoen zijn we weer van de partij in de TT-intercup. Het spelen op dit topniveau smaakt naar meer.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand