Nieuwsarchief
 
2014-10-27   De TTSD-regiotraining van het seizoen 2014 - 2015 is van start gegaan.
Gisteren is de 1e regiotraining voor pupillen en welpen in een reeks van 16 gestart bij de TTSD. Als eerste werd er door de trainer een uitleg gegeven hoe de deelnemers zijn geselecteerd. Ook toegelicht werd dat de TTSD in de loop van het seizoen sterke sparringpartners zal verzorgen, waaraan de spelers zich kunnen optrekken. Tenslotte kunnen degenen die dat graag willen, aan het einde van het seizoen, onder begeleiding van de TTSD meedoen aan een internationaal toernooi, wat ze allemaal prachtig vonden.
Bij de training bleek daarna maar weer eens dat de TTSD oog heeft voor talenten, want door de groep werd met inzet en passie getraind, wat een voorwaarde is voor groei in de toekomst.
Een van die talenten is Ivan Kroetkov, die al op heel goed niveau traint bij zijn club. Dat ook dit talent in de TTSD-regiotraining nog een meerwaarde ziet, bewijst nog maar weer eens het bestaansrecht ervan.
De volgende training is op zondag 9 november. Als er talenten of zeer gemotiveerde pupillen of welpen zijn die ook de extra trainingen zouden willen volgen, dan worden ze van harte uitgenodigd om contact op te nemen via ons contactformulier.
 
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand