Nieuwsarchief
 
2014-09-07   Seizoensvoorbereiding bij Zeeuwse open
Afgelopen weekend hebben de broers Huiden hun vorm weer getest bij de Zeeuwse Open in Middelburg. Er werd zowel bij de jeugd als bij de senioren deelgenomen en doordat ze lang in de toernooien bleven werden er veel uren gemaakt. Lees hierna het uitgebreide verslag van Janine.
  Dit weekend hebben Arjan en Elwin deelgenomen aan de Open Zeeuwse Kampioenschappen in Middelburg. Zaterdag was het jeugdtoernooi. Eerst werd gespeeld op leeftijd (Junioren samen met Kadetten AB). Dat ging nog niet zo goed, Arjan werd 3e en Elwin 5e, Melvin Verschuren (Vice Versa ’51) won dit toernooi.
In de middag werd op sterkte gespeeld (Jeugd 1), en in de praktijk was dat bijna hetzelfde, enkele spelers extra. Het ging toen aanmerkelijk beter, wel waren de pouleresultaten hetzelfde: Arjan 1e in poule A en Elwin 2e in poule B. Elwin versloeg Daniel Kim in de kwartfinale en Wim de Bruin (beide Drivers) in de halve finale. Arjan was in zijn halve finale de betere tegen Julian Flamman (Middelburg). De finale tussen de broers was een mooie en spannende wedstrijd. Het ging 5 games lang gelijk op met wisselende gamewinst. In de 5e werd het uiteindelijk nipt 16-14 en toernooiwinst voor Elwin met matchpoints over en weer. Zondag werd het teamtoernooi gespeeld en de jongens deden mee in de D-licentieklasse (senioren). In de poule werden twee wedstrijden moeizaam met 3-2 gewonnen, maar de laatste werd 3-0 en dus 1e. Toen waren de jongens van TTSD los. In de kwartfinale, de halve finale en de finale werden alle tegenstanders met 3-0 verslagen. Soms moeizaam maar meestal met fantastisch mooi spel. Dus de beker en de bak met lekkers gingen terecht naar Arjan en Elwin van de TTSD. Het was een leuk en geslaagd toernooi en we genieten nog even na.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand