Nieuwsarchief
 
2014-08-31   TTSD in Frankrijk
Charleville-Mézières, Frankrijk, was dit weekend de plaats waar Arjan en Elwin speelden bij het "Internationaux Jeunes de Champagne Ardennes". Ze werden vergezeld door Sanne, Daan, Dennis, Gabrielius en Sheng. Lees hierna een kort verslag.
  Het Internationaux Jeunes de Champagne Ardennes is een sterk bezet toernooi, waar de spelers zichzelf goed kunnen testen aan het begin van het seizoen. Op zaterdag werden er twee poule wedstrijden gespeeld om te bepalen in welke tabel (A, B of C) er zondag verder gespeeld zou worden. Elwin wist zich als enige te plaatsen voor de A-tabel. De overige spelers kwamen terecht in de B en C-tabel.
Er werden op zondag enkele halve finale's gehaald. Daarnaast wist Gabrielius Camara, in de leeftijdsgroep tot 9 jaar, de finale te halen in de C-tabel. En dan speel je als 8-jarige in een zeer groot centre court voor heel veel publiek. En Gabrielius bleek daar niet van onder de indruk, want hij won gewoon zijn wedstrijd en werd daarmee winnaar van de C-tabel tot 9 jaar. Dan Sanne Briefjes, die bij haar debuut op een internationaal jeugdtoernooi, gewoon ook in de halve finale wist te komen van haar C-tabel. Ondanks dat het haar na een 2-0 vorsprong in games niet lukte om de finale te bereiken, was ze content met haar internationale debuut.
De TTSD-coaches Janine Huiden en Ronald Schildknegt waren na afloop van het toernooi zeer tevreden over de resultaten van de groep spelers die mee was. Sanne, Arjan, Elwin, Daan, Sheng, Dennis en Gabrielius hebben allemaal een aantal zeer goede wedstrijden gespeeld.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand