Nieuwsarchief
 
2014-06-09   Final 4 TT-Intercup, finaledag, Forza TTSD!
Het Italiaanse Verona inspireerde onze jongens in de final 4 van de TT-intercup. Na een verwachte nederlaag op dag 1 tegen het ijzersterke eredivisiewaardige Oberndorf, dat uiteindelijk de titel pakte, volgde zaterdag een mooie prestatie (4-3) tegen het sterke team van Neusiedl/See. En op dag 2 werd de 3e Oostenrijkse tegenstander Altach met 4-1 ingepakt. Dit resulteerde in een opzienbarende zilveren plaats in Verona.
Lees hierna het uitgebreidere verslag.
  In het vorige nieuwsbericht werd dag 1 al uitvoerig belicht. Op dag 2 wachtte de op papier minste tegenstander: Altach uit Oostenrijk. De jongens waren in de winning mood en wisten alle enkels naar zich toe te trekken. Tussendoor verlies in het dubbel bracht de ruime 4-1 overwinning niet in gevaar. Jorne en Max wisten zodoende ook individueel bij te dragen aan het zilver naast de sterk spelende Jochem.
 
De Tafeltennis School Den Haag kijkt zeer tevreden terug op het TT-Intercup seizoen, waarin in totaal 7 teamwedstrijden werden gespeeld. Het eindresultaat in de final 4 was daarbij een bonus (2e plaats). Belangrijkste was dat de jonge talenten internationale ervaring konden opdoen in teamverband op een hoog niveau en dit is prima gelukt.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand