Nieuwsarchief
 
2014-03-16   TTSD laat zich weer zien bij het A-toernooi
Deze zondag was de tafeltenniselite van Nederland weer bij elkaar in Weert voor het 2e A-toernooi van het seizoen. De TTSD was aanwezig met 5 spelers en staf en ook met een infobanner en informatiefolders.
Het werd een hele dag op de tenen lopen voor spelers en coaches en dit werd beloond met over de hele lijn bevredigende resultaten. Angelique ( meisjes junioren ) en Elwin ( jongens pupillen ) wisten beiden hun goede spel te bekronen met het winnen van het toernooi. Uiteraard moest er door alle twee soms hard voor gewerkt worden.
Collin stond (als pupil) in de finale bij de jongens kadetten, maar moest in vijf games zijn tegenstander Nolan Schultz feliciteren.
Arjan maakte in de eerste ronde een misstap, maar kwam daarna pas goed op gang, en wist aan het einde toch nog een vierde plaats te behalen. Dit is voor hem ook een goed resultaat, want met deze plaats heeft hij zich verzekerd van een A-licentie bij de jongens junioren volgend jaar.
Dobrila bij de meisjes pupillen liet zien dat ze ook zeer goed kan worden, als ze maar blijft spinnen. Ze viel af en toe weer terug in haar oude spel, en dat zorgde ervoor dat ze op plaats 10 eindigde.
 
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand