Nieuwsarchief
 
2014-03-09   TTSD's thuiswedstrijd in de TT-Intercup
Vooraf was er het nodige respect voor de tegenstander uit Oostenrijk en dit bleek in de praktijk terecht. Het TTSD-team speelde daarom in de sterkste opstelling en ook in het dubbel werd geen risico genomen.
Jorne begon tegen de Hongaarse kopman van de tegenstanders en kon dit niet bolwerken. Daarna liet onze kopman Jochem er tegen de vrouwelijke topper van Halbturn geen gras over groeien. Met degelijk spel trok hij de stand gelijk. In de derde partij wisselde Sjoerd zoals gewoonlijk briljante games af met mindere, maar toen het erop aankwam stond hij er en besliste hij het duel in zijn voordeel.
Voor het vele publiek waren het spannende en redelijk gelijkopgaande wedstrijden en het was duidelijk nog niet beslist. Het dubbel met Jochem en Sjoerd had het lastig maar wist de horde uiteindelijk goed te nemen. Hierna was het de beurt aan beide kopmannen: Jochem tegen de Hongaar. Jochem speelde weer heel degelijk en dreef zijn tegenstander hiermee regelmatig tot wanhoop. Toen ook zijn keiharde direct scorende backhands parallel steeds vaker kwamen, was het beslist en kon het TTSD-team de vlag uithangen. Op naar de kwartfinale.
 
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand