Nieuwsarchief
 
2014-03-09   Collin Jager bij de Franse Open
De afgelopen 3 dagen heeft Collin meegespeeld in het internationale kadettentoernooi van het Franse Open. Als 2e jaars pupil speelt hij dan tegen jongens die 1 en 2 jaar ouder zijn. Hij kon heel veel spelen want er was een teamtoernooi, een enkeltoernooi en een dubbeltoernooi. Lees hieronder een kort verslagje van Ronald die erbij was in Frankrijk.
  Na het succes van Angelique tijdens de Franse Open, was vrijdag ook Collin actief op dit toernooi. In het team toernooi speelde hij samen met Max Koopman ( Steeds hoger / tsb ). In hun poulewedstrijden hadden ze op zich wel kansen, maar ze kwamen te kort op ervaring. En juist voor deze ervaring was Collin ook naar dit toernooi gekomen.
Zaterdag begon zijn enkel toernooi, waarin hij in de poule bij vlagen liet zien wat hij kon. Alleen kan Collin nog niet een hele wedstrijd op dat hoge niveau spelen. In vergelijking met de Czech open en de Zweeds open zit er zeker een stijgende lijn in en zie je zijn vooruitgang.
Op zondag begon hij in het dubbelspel met Max matig aan de wedstrijd, wat resulteerde in een exit in de eerste ronde. In de troostronde van het enkelspel, iets later op de dag, stond hij er weer. Ook in deze wedstrijd lagen een aantal kansen op een goed resultaat. Maar het lukte Collin net niet op op de juiste momenten door te drukken. En dat ligt aan de ervaring die we hem via deze toernooien willen laten opdoen.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand