Nieuwsarchief
 
2014-01-13   Eredivisiespeler Benjamin Xu weer vaker bij de TTSD
De komende periode zullen de TTSD-talenten regelmatig kunnen sparren met Benjamin Xu. Vorig jaar was eredivisiespeler Benjamin ook al actief voor de TTSD en omdat dit van beide kanten goed is bevallen, zal Benjamin dit jaar vaker bij de TTSD komen meetrainen.
Lees hieronder meer over Benjamin.
  Benjamins Chinese naam is Changyu Xu. Hij is opgegroeid in Peking, China. Hij woont sinds 2,5 jaar in Nederland en speelt in de eredivisie en studeert aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.
Hij begon met professioneel tafeltennis op 6-jarige leeftijd en toen hij 17 jaar was startte hij ook als tafeltennistrainer, terwijl hij ook competitie speelde. Hij geeft 2 typen training. De eerste is individuele training, waarbij hij persoonlijk traint met 1 of 2 spelers, volgens hun eigen techniek, hun zwakke en sterke punten. Hij maakt individuele oefeningen voor hun om ze te helpen zich efficient te verbeteren. Ten tweede geeft hij groepstrainingen, aangepast aan het niveau van de groep. Hij gebruikt hierbij oefeningen die hij ook heeft gedaan met zijn professionele Chinese team.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand