Nieuwsarchief
 
2014-01-08   Merijn de Bruin geeft mentale trainingen bij de TTSD
In 2014 zijn er bij de TTSD mentale trainingen te volgen voor tafeltennissers. De mentale training zal door sportpsycholoog Drs. Merijn de Bruin worden gegeven. Merijn is zelf een top-tafeltennisser en ex-international. Lees hieronder wat de trainingen inhouden en hoe je je kan opgeven.
  Als je een goede speler wilt worden en optimaal wilt presteren dan maken mentale en persoonlijke aspecten het verschil. Sommige spelers spelen de mooiste ballen in de training, maar kunnen dit niet laten zien in wedstrijden. De spanning en het presteren onder druk is dan een groot probleem. Als je moeite hebt met spanning en het presteren onder druk leer je tijdens deze training specifieke mentale vaardigheden waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt voor een beter resultaat.

De mentale training wordt gegeven door Merijn de Bruin. Merijn is een bekende tafeltennisser die eredivisie speelt bij Hilversum. Hij is meer dan 15 jaar sport- & prestatiepsycholoog en kan als ervaringsdeskundige tafeltennissers een stap vooruit laten maken.

De mentale training vindt plaats op de TTSD, Zuidlarenstraat, Den Haag op vier donderdagen van 17:45 tot 19:00 uur. De data zijn 6 en 13 februari, 6 en 13 maart 2014.

De TTSD biedt deze training ook aan spelers buiten de TTSD. De kosten voor deelname zijn € 80. De TTSD neemt daarbij een deel van de kosten voor haar rekening.

Geef je op via het contactformulier.

 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand