Nieuwsarchief
 
2013-07-28   Enthousiaste groep bij de open weekendstage bij de TTSD
Op 27 en 28 juli was er de eerste open zomerstage van de TTSD. De trainers Jochem de Hoop (foto hiernaast) en Ronald Schildknegt hebben twee dagen lang intensief en gevarieerd training gegeven aan een groep zeer enthousiaste spelers. Daardoor was het voor de trainers ook prettig om met deze spelers te mogen werken. Naast de normale trainingen, was er in het programma ook tijd gemaakt voor conditietraining en core stability training. En omdat we met twee TTSD-trainers waren kon er ook genoeg tijd genomen worden om de spelers extra aandacht te geven in de vorm van individuele intervaltraining.
  Voor aanvang van de laatste training kregen alle deelnemers een TTSD-shirt (zie foto hieronder) voor deelname aan de stage. Na afloop van de stage waren de spelers moe en zeer positief over wat ze in korte tijd hebben geleerd. Dus we zien deze spelers straks vast vaker terug op trainingstages die de TTSD gaat organiseren.

Volg deze link voor meer info over of om je op te geven voor de volgende open zomerstage bij de TTSD van 12 t/m 16 augustus aanstaande.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand