Nieuwsarchief
 
2013-02-10   Verslag goedbezochte open dag TTSD op 9 februari
Op zaterdag 9 februari was er de goedbezochte open dag bij de Tafeltennis School Den Haag. 's Middags waren de trainers aanwezig voor het geven van de gewenste toelichtingen en konden de trainingsaccommodatie en -faciliteiten bekeken worden. Uiteraard kon ook het uitgebreide oprichtingsplan worden ingezien en meegenomen. Meest opvallend was de grote belangstelling van A-licentiehouders. Aan het einde van de geslaagde open dag waren er een aantal voorlopige inschrijvingen en een aantal ouders en spelers die gaan bekijken of ze de stap gaan maken.
  Uiteraard is er ook na deze open dag nog gelegenheid om mee te doen en contact op te nemen. Met de trainingen wordt gestart in augustus 2013. Geboden wordt een hele sterke gemotiveerde trainingsgroep, die uit alleen maar spelers met een A-licentie zal bestaan, en die getraind zal worden door een professionele 3-koppige trainersstaf die haar sporen ruimschoots heeft verdiend. Daarnaast worden er ook nog regelmatig toernooien in het buitenland gespeeld en zullen toptrainers worden ingehuurd voor stages in Nederland en in het buitenland.
Als u interesse heeft, neem dan aub voor 23 februari aanstaande contact op, zodat we op korte termijn een afspraak met u kunnen maken voor een informatief gesprek. U kunt contact opnemen via het contactformulier.

Info over het topsport talent school systeem is te raadplegen via deze link.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand