Nieuwsarchief
 
2012-12-01   Website online
Sinds december 2012 is de website van de Tafeltennis School Den Haag actief. Op deze website is alle informatie te vinden over de Tafeltennis School Den Haag. Tevens kan er via deze website contact worden gelegd met de Tafeltennis School Den Haag. De tafeltennisschool werkt samen met het Segbroek College, de topsport talent school voor middelbaar onderwijs in Den Haag en wordt o.a. ondersteund door Den Haag topsport, door het Olympisch netwerk Den Haag-Haaglanden en door Sport Europe.
  Na voorbereidend werk in november is in december 2012 de website van de Tafeltennis School Den Haag actief geworden. Op deze website is alle informatie te vinden over de Tafeltennis School Den Haag, zoals informatie over trainingstijden en kosten en over de visie van de Tafeltennisschool, die gelinkt is aan die van het fameuze Franse nationale tafeltenniscentrum Insep. De Tafeltennis School Den Haag werkt samen met Topsport Talent School Segbroek College in Den Haag (ook bekend als LOOT-school) waardoor er tijdens de schooluren in het normale rooster tafeltennistrainingen kunnen worden gegeven.
Op deze website is ook alle info te raadplegen over stages in het buitenland voor de spelers die meedoen aan de tafeltennisschool. Uiteraard staan er ook gegevens op de site van de diverse internationale toernooien waaraan regelmatig en selectief wordt deelgenomen. Daarbij zijn er spelersprofielen, fotoalbums en filmpjes op deze website te vinden. Tevens kan er via deze website contact worden gelegd met de Tafeltennis School Den Haag. De school wordt o.a. ondersteund door Sport Europe, door Den Haag topsport en door het Olympisch netwerk Den Haag - Haaglanden. De site is ontworpen door en wordt onderhouden door fulminis.eu.

Info over het topsport talent school systeem is te raadplegen via deze link.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Reageer op dit nieuwsbericht
 Email dit nieuwsbericht naar iemand